5 tipů na dárek k novému iPhonu!

Chystáte se obdarovat někoho blízkého novým iPhonem? Podívejte se, co by se mu mohlo k iPhonu ještě hodit. 

Nejlepší ochranou displeje je Tvrzené sklo

Určitě se na tom shodneme všichni, tvrzené sklo na iPhone je mnohem lepší volbou na ochranu displeje než například ochranná fólie. Je totiž 7x odolnější, dosahuje odolnosti 9H a přitom je pouze 0,26mm - 0,3mm tenké. Hlavním úkolem tvrzeného skla při pádu či nárazu je absorbovat náraz či pád i za cenu prasknutí. Pokud totiž ochranné sklo při pádu praskne a displej zůstane bez poškození, máte vyhráno. Tvrzené sklo splnilo svůj účel a ušetřilo Vám několik tisíc korun, které byste museli investovat do výměny displeje. Rozhodně se tedy vyplatí nějakým ochranným sklíčkem obdarovat své blízké. Jedná se totiž o dárek, který rozhodně nehodí do kouta.

1) Základní Tvrzené sklo na iPhone

Za základní se považuje 2,5D tvrzené sklo, které chrání iPhone proti poškození na jeho rovné, zobrazovací ploše. Jedná se o celoprůhledné sklo, které ocení především fanoušci tlustších a odolnějších ochranných krytů, například od společnosti UAG. Dosahuje totiž odolnosti 9H, což je v kombinaci s tloušťkou 0,26mm ideální kombinací. Základní Tvrzené sklo je velice účinnou ochrannou displeje iPhone za jedinečnou cenu. S vánočním slevovým kódem je možné získat toto sklo za jedinečnou cenu 149 korun.

2) Soukromé Tvrzené sklo na iPhone

Co kdyby Vám ale tvrzené sklo dokázalo ochránit mnohem víc, než jenom displej? Víc než prasklý displeje je totiž únik dat.. únik citlivých informací, které každý ve svém iPhonu nosíme. Od toho je tu soukromé tvrzené sklo na iPhone. To dokáže velice efektivně zamezit sledování, co přesně na displeji aktuálně provádíte všem zvědavcům v okolí. Pokud se totiž budete koukat na displej pod jiným, než kolmým úhlem, neuvidíte na displeji nic. Vše si můžete prohlédnout v přiloženém videu.

3) 3D Tvrzené sklo s hliníkovým rámečkem

Perfektní ochrana celého displeje iPhonu. 3D tvrzené sklo s hliníkovým rámečkem se skládá ze dvou částí. První je průhledné, 0,26mm tenké, ochranné tvrzené sklo dosahující odolnosti 9H. Hrany jsou ovšem vyztuženy zaobleným, hliníkovým rámečkem. Čímž je sníženo riziko poškození tvrzeného skla, ale především displeje. Hliníkové hrany jsou vyráběny ve čtyřech barevných provedeních. Černé, růžové, zlaté a černé.

4) Tvrzené sklo na iPhone s doživotní zárukou

Určitě jste již slyšeli o Tvrzeném skle s doživotní zárukou. Jak ovšem tento princip doživotní záruky funguje? Zakoupíte si tvrzené sklo s doživotní zárukou. Necháte si ochranné sklo nalepit a pokaždé když ho jakkoliv poškodíte, dorazíte na naši kamennou prodejnu a za menší poplatek 59 korun si necháte nalepit nové tvrzené sklo. Tento proces můžete opakovat klidně stokrát. Pokud nejste z Prahy, nezoufejte. Můžete si nechat nové sklo samozřejmě poslat, stačí pouze uhradit navíc poštovné.

5) 3D Tvrzené sklo PREMIUM na iPhone 

To nejlepší nakonec! 3D Tvrzené sklo PREMIUM je tím nejlepším ochranným sklem na iPhone, které si můžete pořídit. Především ho ocení majitelé bezhomebuttonových iPhonů. Tedy majitelů iPhonů X, XS, XR, XS Max, 11, 11 Pro a 11 Pro Max. Pro tyto mobilní telefony je prémiové tvrzené sklo jak stvořené. Dokonale totiž kopíruje povrch celého displeje. Po nalepení tak ani nepoznáte, že je na displeji nějaké ochranné sklo nalepené. Je pouze 0,3mm tenké. Perfektně pasuje k originálním ochranným krytů od společnosti Apple. Jak skvělé je se můžete přesvědčit v přiloženém videu. 

Vánoční slevový kód pro všechny!

Celou dobu Vás zde informuji o vánočním slevovém kódu. Jak ho ale získat? Nemusíte pro to dělat vůbec nic. Nikde nic sdílet, lajkovat, nebo komentovat. Stačí když v prvním kroku nákupního košíku zadáte slevový kód: VANOCE2019. Po jeho vložení získáte 25% slevu na veškeré příslušenství. Sleva platí i na již zlevněné zboží. Takže Šťastné a Veselé!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz