Funkční ukazatel dlouhodobé kondice od iOS 18.1 po výměně baterie

Ukazatel dlouhodobé kondice po výměně baterie v iPhonu je ZPĚT. Od iPhonu XS po novější vám po výměně baterie přestal fungovat ukazatel dlouhodobé kondice v nastavení. Zachován zůstal pouze v případě, že jste si baterii nechali vyměnit v autorizovaném servisu. Nyní ovšem s příchodem iOS 18.1 bude plně funkční ukazatel dlouhodobé kondice v nastavení i po výměně baterie v neautorizovaném iPhone servisu. Při výměně ovšem musí být použity baterie s kvalitní elektronikou, která dokáže dlouhodobou kondici načíst.

VÝMĚNA BATERIE V IPHONU U NÁS

Protože na servis používáme pouze kvalitní baterie o stejné kapacitě, jako baterie originální, dlouhodobá kondice baterie se vám po výměně zobrazovat bude! Jsme rádi, že se Apple rozhodl tuto funkci opět zprovoznit, protože někteří uživatelé rádi na dlouhodobou kondici koukali a orientovali se díky ní, kdy na výměnu baterie dorazit. Osobně si myslím, že nejvíc záleží na pocitu uživatele. Zdali nabíjí iPhone 3x denně a ukazatel mu ukazuje stále 95% tak bych stejně na výměnu baterie doporučil dorazit, naopak když stačí uživateli nabít iPhone 1x za den a kondice ukazuje 80%, do iPhone servisu bych se úplně nehnal.

ZOBRAZENÍ DLOUHODOBÉ KONDICE PO VÝMĚNĚ BATERIE

iPhone nadále po výměně baterie dokáže rozpoznat, jestli se jedná o baterii originální či neoriginální. Dle označení Applu "unverified". Ve výsledku ale bude ukazatel dlouhodobé kondice funkční, což je asi tím nejdůležitějším, po čem mnoho uživatelů volalo.

NECHTE SI BATERII VYMĚNIT V ČAS

A protože se blíží chladné období, ve kterém se projeví stav vaší baterie nejlíp, doporučujeme na výměnu baterie dorazit, pokud jenom trochu cítíte, že její výdrž už není taková, jako dříve. Nemusíte se obávat, že vás pak iPhone nechá ve štychu, když se to bude hodit ze všeho nejméně. Zákon schválnosti v těchto případech funguje víc, než kdy jindy.

JAK VÝMĚNA BATERIE V IPHONU PROBÍHÁ

Výměnu baterie v iPhonu u nás provádíme ve většině případů na počkání. Přestože není nutné se na výměnu objednávat předem, rozhodně to doporučujeme. Získáte tak přednost před zákazníky, kteří dorazí bez objednání. Všechny baterie se snažíme držet skladem přímo na prodejně, abychom proces opravy co nejvíce urychlili. Výměnu je možné provést i v případě, že nejste z Prahy. Můžete k nám totiž zařízení na opravu bezplatně poslat

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz