Ochraňte čočky fotoaparátu vašeho iPhonu speciálním tvrzeným sklem.

Nabírají čím dál více na popularitě a oblibě. Řeč je o speciálním 3D tvrzeným skle na čočky fotoaparátu. Jednoduše ho nalepíte na fotoaparát vašeho iPhonu a nemusíte se ničeho obávat.

Proč chránit čočky fotoaparátu u iPhonu?

Mnoho uživatelů nosí rádo iPhone bez ochranného krytu, nebo jenom s takovým tenkým, aby se neřeklo. Většinou slýchám argument, že je to z důvodu zachování designu iPhonu. Jenže pokud neustále někam svůj iPhone odkládáte, pokládáte ho právě zadní stranou na které jsou vystouplé čočky fotoaparátu. Dochází pak k jejich drobnému poškrábání, což může mít za následek zhoršení kvality výsledné fotografie.

Kde speciální skla na čočky fotoaparátu najdete? 

Přímo na naší kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz. Na prodejně máme skladem 3D tvrzená skla na všechny modely iPhonů od iPhonu X po aktuálně nejnovější iPhone 15 Pro Max. V případě, že je už pozdě a sklíčka fotoaparátu jste si již poškrábali či dokonce poškodili, můžete využít služeb našeho Servisu a nechat si sklíčka vyměnit. 

Po nalepení se nemusíte obávat, že by sklo ovlivnilo výsledné fotografie. Na fotografiích víceméně nepoznáte, že je na fotoaparátu něco nalepené. 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz