Opravujeme i MacBooky! Výměna displeje, baterie, čištění? Zvládneme vše.

Možná jste to nezaregistrovali, ale kromě oprav iPhonů, iPadů či Apple Watch se také zabýváme opravou MacBooků. Potřebujete-li opravit displej, baterii, provést čištění, přepastování procesoru, nebo váš MacBook trápí jiný problém, stačí zavolat či napsat na jakákoliv z uvedených kontaktů a my se o váš MacBook postaráme. Nejste-li z Prahy, můžete nám vaše zařízení jednoduše zaslat. Stačí vyplnit formulář na tomto odkazu. Nemusíte ani hradit dopravné, to je zdarma. Veškeré podrobnosti najdete při vyplňování formuláře.

Výměna displeje u MacBooku

Občas se může stát, že si budete myslet, že je váš MacBook nenávratně poškozen. Stejně, jako se to mohlo zdát u MacBooku pod tímto odstavcem. Ohnuté víko, vylité barvy.. člověk by si řekl, že se jedná o MacBook na vyhození. Ovšem není tomu tak. U většiny MacBooků se mění kompletně celý displej i víkem. Po výměně tedy skoro ani nepoznáte, že měl MacBook tak závažné poškození.

Vyplatí se investovat do opravy MacBooku?

Záleží rozhodně případ od případu. Ideálně doporučujeme opravu prokonzultovat. Rádi vám sdělíme náš názor, zdali se vyplatí investovat do opravy, nebo jestli je lepší například koupit nové zařízení. Například u výše zmíněného MacBooku Air M1 by se mohlo zdát, že se oprava nevyplatí, opak je ale pravdou. Stačilo vyměnit pouze displej a MacBook bude sloužit zákazníkovi ještě spoustu let. 

Pokud nenajdete vámi hledanou opravu v našem ceníku, nebojte se. Zavolejte nám či napište email a my se vám ozveme zpět. Pokusíme se společně najít to nejvhodnější řešení.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz