Originální nabíjecí kabel na Apple Watch za nejnižší cenu!

Nabíjecích kabelů na Apple Watch není nikdy dotaz. Může se to zdát jako klišé, ale je tomu tak. Jeden nabíjecí kabel doma prostě nestačí. Ideální je mít nabíjecí kabely aspoň dva. Doma a v práci. Výdrž baterie v Apple Watch není rozhodně žádný zázrak a myslet na nabíjení hodinek každý večer? Nereálné! Ruku na srdce, komu se stalo, že ráno dal hodinky na ruku a byly vybité? Situace se kterou se setkal jistě každý.

Originální vs. neoriginální nabíjecí kabel pro Apple Watch

Vyzkoušeli jsme již desítky nabíjecích kabelů pro Apple Watch. Ač se tvářili prémiově sebevíc, nikdy se neoriginální nabíjecí kabel ani z daleka nepřiblížil tomu originálnímu. Neoriginální nabíjecí kabely nabíjí hodinky pomaleji. Což může být vcelku otrava, pokud chcete hodinky rychle nabít a běžet na trénink. Zároveň mají neoriginální kabely nižší životnost a občas dokážou hodinky přehřát. I z tohoto důvodu jsme se rozhodli do nabídky zařadit originální nabíjecí kabely pro Apple Watch. Jenže ne každý uživatel chce dávat 800 korun za nabíjecí kabel. Nám se ale podařilo naskladnit originální nabíjecí kabely pro Apple Watch skoro za poloviční cenu! 

Originální nabíjecí kabel na Apple Watch za polovic

Jedná se o tzv. bulk balení. Nabíjecí kabel tak nedostanete v originální krabičce, ale pouze v PE bílém pytlíku. Díky tomu jsou nabíjecí kabely téměř za poloviční cenu. Přestal-li vám fungovat váš nabíjecí kabel, nebo hledat druhý do práce či na chatu, teď nastala ideální doba. Nabídka platí pouze do vyprodání zásob.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz