Rozdíl v displejích, které používáme na servis iPhonu!

Rozbil se vám displej a řešíte jeho opravu? Pro nás žádný problém. Ve většině případů provádíme výměnu displeje u iPhonu na počkání. Abyste ovšem věděli, po jaké variantě opravy sáhnout, připravili jsme pro vás jednoduchý článek, ve kterém vám vysvětlíme rozdíl, mezi displeji, které na servis používáme. Budete si tak moci snadno vybrat, jestli chcete sáhnout po variantě kvalitního originálního displeje, nebo se spokojíte i s displejem neoriginálním. 

Jaké displeje na servis iPhonu používáme?

Potřebujete-li opravit displej u vašeho iPhonu, vždy vám nabídneme ze dvou možných variant. Přestože celkově pracujeme se třemi variantami, abychom vám usnadnili výběr, ke každému modelu jsme zvolili pouze dvě varianty, které jsou tím nejlepším možným řešením. Pracujeme s variantami displejů: INCELL, SOFT OLED a ORIGINAL REFURBISHED. Originál refurbished model se snažíme nabízet ke každému modelu iPhonu a k němu jako levnější alternativu vždy nabízíme buď incell, nebo soft oled. Pojďme si představit každou variantu zvlášť.

INCELL

Displeje s označením Incell jsou vyráběny pomocí levnější technologie, než je tomu v případě originálních displejů. Pozorovací úhly či kontrastní podaní barev displeje neodpovídá displeji originálnímu. Displej ovšem i nadále bez problému reaguje na dotyk a disponuje oleofobní vrstvou. Používá se především na opravu starších iPhonů či iPhonů, které neměli OLED displej. (iPhone XR, iPhone 11) Vhodný pro méně náročné uživatele. Podporuje True Tone.

SOFT OLED

Varianta, kterou si vybírá většina uživatelů. Jedná se o displeje, které jsou vyráběny stejnou technologií a postupy, jako displeje originální. Zůstávají tak zachovány dokonalé pozorovací úhly, barvy i citlivost doteku. Vhodný i pro více náročné uživatele, kteří ovšem nechtějí investovat do displeje originálního. Nechybí samozřejmě podpora True Tone. 

ORIGINAL REFURBISHED

Originální, repasované displeje té nejvyšší kvality. Dokonalé pozorovací úhly, kontrast, podání barev, citlivost. Na trhu nenajdete lepší variantu, leda že byste navštívili autorizovaný servis a nechali si nainstalovat zbrusu nový, originální displej. Tato varianta je určitě pro ty nejnáročnější uživatele. Samozřejmostí je podpora True Tone.

Jak se na výměnu displeje v iPhonu objednat?

Na výměnu displeje u nás se nemusíte předem objednávat, přesto tím vůbec nic nezkazíte. Ideální je zavolat na +420 776 76 70 72 a rezervovat si termín. Získáte tak přednost před zákazníky, kteří dorazí bez objednání. Výměnu displeje ve většině případů provádíme na počkání, do 2 hodin maximálně.

Je možné zaslat iPhone na opravu poštou?

Ano! Rozbité zařízení nám můžete bezplatně zaslat, stačí vyplnit formulář a postupovat dle instrukcí v něm.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz